Під контролем: 7 додатків для саморозвитку на канікулах

Під контролем: 7 додатків для саморозвитку на канікулах
Що скачати, щоб провести свята інтелектуально ефективно

Свята і тривалі вихідні часто надовго вибивають нас зі звичного ритму. Але погодьтеся, що навіть у цей період між приготуванням святкових страв, зустрічами з рідними та забігами по магазинах в пошуках подарунків можна знайти 5-10 хвилин для саморозвитку. А використати їх максимально ефективно допоможуть додатки з нашої підбірки.

Mova

Всі чудово знають про важливісь вдосконалення своєї англійської чи іншої іноземної. А от як давно ви працювали над знанням державної мови? Мобільний додаток Mova дозволить за декілька хвилини на день пригадати основні правила правопису, дізнатися нові фразеологізми й синоніми, навчитися правильно наголошувати слова та допоможе позбутися русизмів.

Підтримує:  iOS та Android

Мова: українська

Р.І.Д.

Цей додаток спрямований не лише на вдосконалення української мови, але й допомагає покращити знання з історії та культури України.

Підтримує:  iOS та Android

Мова: українська

TED

Додаток, з яким можна задовольнити свою цікавість і розширювати світ, переглядаючи онлайн-лекції від натхненних спікерів. Тут наразі завантажено більше 3000 лекцій від відомих людей на інноваційні теми: технології, наука, психологія, саморозвиток та ін.

Підтримує: iOS та Android

Мова: англійська

Curiosity

Корисний інструмент для розвитку ерудиції. Щодня цей додаток надсилає нові та цікаві факти зі сфери науки, історії, літератури, мистецтва, подорожей, технологій, психології, здоров'я та десятки інших тем. Достатньо встановити Curiosity — і ви матимете доступ до тисяч коротеньких, але надихаючих статей та відео.

Підтримує: iOS та Android

Мова: англійська

Drops: Learn 31 new languages

Додаток для тих, хто вирішив вивчити іноземну мову. З Drops можна вчити нові слова з англійської, французької, німецької, італійської або іспанської мов. Процес навчання проходить у формі міні-гри, і навіть можна змагатися з іншими користувачами.

Підтримує: iOS та Android

Мова: російська

Слово дня

Хочете здивувати друзів своїм інтелектом і заробити статус цікавого співрозмовника? Можна поповнити свій словниковий запас з цим додатком і щодня вивчати значення нового слова. Окрім визначень, до кожного слова наведені приклади вживання. Звісно, також поповнити свій лексичний запас можна і з нашим словничком.

Підтримує:  iOS та Android

Мова: російська

Mathe Alarm Clock

Цей будильник-головоломка стане у пригоді по завершенні свят. Mathe Alarm Clock не дозволить за звичкою натиснути "ще 10 хвилин", а змусить розв'язати арифметичну задачу для відключення сигналу. До того ж, встановлюючи час на будильнику, можна самостійно обрати кількість та рівень складності задач — і проспати в перші робочі дні нового року не вдасться. До того ж день розпочнеться з інтелектуальної розминки.

Підтримує: iOS та Android

Мова: англійська

Читайте також: Під контролем: 5 додатків для ведення особистих фінансів

Щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!