Активно: 6 турів Україною на травневі свята

Активно: 6 турів Україною на травневі свята
Що варто побачити цієї весни

Травневі свята — це, звісно, не повноцінна відпустка, та все ж провести їх вдома за повсякденною рутиною — не найкращий варіант. Тому ми підібрали 6 турів Україною, під час яких можна відпочити та відкрити для себе нові місця.

Рафтинг на Мигійських порогах Південного Бугу + скелелазіння

Дати виїзду: 27.04, 28.04, 29.04, 09.05

Тривалість: 3 дні

Вартість: від 2450 грн.

Тур для тих, хто хоче відпочити на природі та не боїться наметів. У програмі рафтинг Мигійськими порогами Південного Бугу та скелелазіння на гранітних скелях Національного парку "Бузький Гард" в Мигії. У вільний час буде можливість пограти у волейбол, настільний теніс або провести вечір біля багаття.

Квіткове Закарпаття: Фестиваль "Сакура фест" + Долина нарцисів

Дати виїзду: 28.04

Тривалість: 3 дні

Вартість: від 3490 грн

Під час туру буде можливість оглянути місто Хуст та Хустську фортецю, помилуватися одним з чудес Закарпаття — Долиною Нарцисів та відвідати єдину в Україні оленячу ферму. Завершиться тур відвідуванням "Сакура Фест 2019".

Закарпатска казка. Чани, замки, Синевир! Великдень

Дати виїзду: 26.04

Тривалість: 6 дні

Вартість: від 4000 грн.

У програмі туру відвідини оповитого цвітінням сакури Ужгорода, проживання і відпочинок на популярному бальнеологічному курорті "Поляна"; купання в оздоровчих чанах і гірському струмку; огляд водоспаду Шипіт та Національного природного парку "Синевир".

Зачарована Десна. Релакс-тур на Чернігівщину

Дати виїзду: 29.04, 17.05, 28.06, 24.08

Тривалість: 3 дні

Вартість: від 2750 грн.

В програмі туру: ранкова прогулянка мальовничим Новгород-Сіверським на річці Десна, екскурсія до музею-заповіднику твору ХІІ століття "Слово о полку Ігоревім", екскурсія в заказник "Рихловська дача", відвідування руїн відомих монастирів, а насамкінець екскурсія в літературно-меморіальний музей Олександра Довженка.

Великодній Львів

Дати виїзду: 27.04

Тривалість: 3 дні

Вартість: від 3120 грн.

Родзинкою туру є незвичайна театралізована екскурсія містом, одразу з 5 місцевими гідами. Також в програмі туру: огляд греко-католицької Унівської Лаври, яка належить монахам студитського уставу, монастиря Святого Миколая, а останнім пунктом туру стане ренесансне місто — Жовква.

Тур "Привиди Дубно і Базальтові стовпи — Тур в Рівненщину"

Дати виїзду: 29.04

Тривалість: 2 дні

Вартість: від 2690 грн.

В програмі туру огляд Тараканівського форту та Дубенського замку. Екскурсія містом Рівне та музеєм бурштину, огляд геологічних пам'яток природи, які входять до "7 природних чудес України".

Читайте також: Явное тайное: 6 заброшенных мест в Украине, от которых захватывает дух

А щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!