Що нового: Де повчитися та прокачати нові скіли вже в березні

Що нового: Де повчитися та прокачати нові скіли вже в березні
П'ять курсів, лекцій та конференцій

У сучасному світі для того, щоб витримувати конкуренцію, диплому вже замало. Прокачувати нові скіли потрібно постійно, тож ми підготували підбірку з 5 лекцій, тренінгів, конференцій та курсів, які стануть у пригоді власникам бізнесу та керівникам.

Kiev. Prosto PRO PR

Категорія: курси

Дата: з 12 березня

Вартість: 5500 грн.

Місце проведення: уточнюйте

На курсі розглядатимуться теми бренду, комунікації, ефективної рекламної кампанії та інструментів піару. Крім теорії, відвідувачів чекатимуть практичні заняття, розбори реальних кейсів, лайфхаки від спікерів та brainstorm на завершення.

CyberSafe.next 2019

Категорія: конференція

Дата: 14 березня

Вартість: безкоштовно, реєстрація обов'язкова

Місце проведення: уточнюйте

Кібербезпека непомітно стала частиною життя кожного. До 2019 року назріла необхідність розділяти її на зони відповідальності (захист технічних розробок, корпоративної та особистої інформації). Зараз страхові компанії масово розробляють продукти по кіберризиках, а локальні експерти прогнозують вплив зібраних big data на найближчі вибори України. Тому саме час говорити про кібергігієну як частину безпечної взаємодії з інформаційним середовищем. Про все можна дізнатись на конференції CyberSafe.next 2019 від ekonomika+.

Читайте також: Новое важное: GDPR

Дизайн-мислення

Категорія: лекція

Дата: 15 березня

Вартість:  200 грн — до 14.03; 250 грн — у день події (чай включено). Попередня реєстрація обов'язкова  

Місце проведення: Креативний простір Creative Women Space, пров. Михайлівський 9Б.

Під час лекції  дизайн-мислення розглядатиметься як метод креативного формування інноваційних рішень для бізнесу та особистого життя. Крім теоретичного знайомства з основними етапами дизайн-мислення, буде практична інтерактивна робота з його методами та інструментами. Спікерка Світлана Хутка —  засновниця та CEO U.World Foundation (США), виконавча директорка центру "Соціальні індикатори" (Україна), гостьова професорка і дослідниця Стенфордського університету (2014-2017).

Запам'ятати все. Нейробіологія

Категорія: лекція-практикум

Дата: з 18 березня

Вартість: 350-400 грн.

Місце проведення: вул. Володимирська, 49а

Під час лекції буде роз'яснено конкретні, чіткі механізми роботи пам'яті та покрокова модель її розвитку. Лектор розповість, чим відрізняється память геніїв від звичайних людей, як покращити запам'ятовування та як навчитися запам'ятовувати все.

Конфлікт — проблема чи можливість

Категорія: тренінг

Дата: 31 березня

Вартість:  1600 грн.

Місце проведення: вул. Кожумяцька, 12

Протягом тренінгу слухачі розберуться в етапах розвитку конфлікту, познайомляться з можливими причинами та моделями поведінки у конфліктах, попрактикують інструменти аналізу і роботи з існуючими конфліктами. Тренінг буде корисним не лише тим слухачам, які працюють з командами та прагнуть отримати інструменти для налагодження комунікації, але й тим, хто хоче покращити комунікацію з рідними й близькими, оволодіти інструментами роботи з конфліктами.

Читайте також: Стало онлайн: В Україні стартує перший навчальний курс зі сталого розвитку

А щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!