В Україні з’явиться перша міська інтерактивна екостежка

В Україні з’явиться перша міська інтерактивна екостежка
З травня у київському парку "Голосіївський"
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

У травні в Національному природному парку "Голосіївський" з'явиться перша міська інтерактивна екостежка в Україні.  

Екостежку прокладено в київському парку "Голосіївський" — єдиному в Україні та одному із кількох у світі національних парків, розташованих у межах мегаполісу. Його загальна площа майже 11 тисяч гектарів — це дорівнює площі 15 тисяч футбольних полів, до того ж 90% території займають ліси. Під час подорожі екостежкою довжиною 3 км можна буде дізнатися про мешканців Голосіївського лісу, порівняти розмах своїх рук з розмахом крил птахів, свої сліди зі слідами тварин, разом з друзями обійняти найбільший дуб в парку обхватом 7 метрів, а також спробувати себе в ролі художника та зобразити лісовий пейзаж на спеціально встановлених мольбертах.

"За статистикою, 75% сучасних дітей проводять на свіжому повітрі менше ніж годину на день, а більшість дорослих не можуть відрізнити навіть 5-ти видів дерев, — розповідає представник організаторів проекту Сергій Бадрітдінов. —Інтерактивна стежка посеред мегаполісу прекрасно вирішує обидві ці проблеми. До того ж міські екостежки — один із головних трендів у світі, у планах INTERTOP Ukraine сприяти їх відкриттю по всій Україні".

Перша міська інтерактивна екостежка створюється за підтримки Міністерства екології та природних ресурсів України. Екостежка в Національному природному парку "Голосіївський" буде відкрита 24 травня 2019 року.

Читайте також: Явное тайное: 6 заброшенных мест в Украине, от которых захватывает дух

А щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!