Що нового: Де повчитися та прокачати нові скіли вже в січні

Що нового: Де повчитися та прокачати нові скіли вже в січні
Шість курсів, лекцій та марафонів

На початку року варто не лише планувати, а й почати отримувати знання для реалізації цілей. Тож до вашої уваги курси та семінари, на яких можна повчитись уже в січні.

Як керувати фінансами, щоб успішно інвестувати у майбутнє?

Категорія: семінар

Старт: 15 січня

Вартість: 300 грн

Де: Chasopys Eduspace (вул. Велика Васильківська, 30)

Під час семінару слухачі зможуть знайти відповіді на запитання: Як скласти фінансовий план родини? Як побороти емоційні покупки та витрачати раціонально? А також дізнаються про принципи інвестування та диверсифікування капіталу. Деталі на Facebook. 

SMM Intensive

Категорія: курс

Старт: 17 січня

Вартість: 4 000 грн

Де: Школа BAZILIK (вул. Воздвиженська, 54)

Курс підійде для тих, хто хоче успішно просувати свій продукт в соцмережах. Організатори обіцяють навчити перетворювати лайки на покупки. Детальніше тут - bazilik-school.com.ua.

Візуальний сторітелінг у цифровому світі

Категорія: майстер-клас

Старт: 25 січня

Вартість: 800 — 1500 грн

Де: Креативний простір mOre (вул. Велика Васильківська, 100)

Сара-Грейс Манкаріос, арт-директор CNN, поділиться європейським досвідом роботи з креативними завданнями, досвідом організації проектів для CNN та набором інструментів для візуалізації історії. Майстер-клас буде на англійській із синхронним перекладом. Детальніше тут.

Культура. Доповнення реальності

Категорія: курс

Старт: 28 січня

Вартість: 14 850 грн

Де: Освітня станція 31В1 (вул. Пушкінська, 31-в-1)

Курс розповідає про витоки, форми та проекції культури. Слухачі матимуть змогу ознайомитися з історією культури, процесами її розвитку та змін, навчаться простежувати вплив культури на суспільство та його наслідки, зможуть подивитися на культурні здобутки з нового боку. Детальніше тут - culturalproject.org.

Коротше, пиши: теорія і практика оповідання

Категорія: курс

Старт: 30 січня

Вартість: 5500 — 6500 грн

Де: BOtaN (вул. Воздвиженська, 9-19)

Письменницький курс "Коротше, пиши: теорія і практика оповідання" складається з 10 занять, які проходитимуть протягом 2,5 місяців. Слухачі розбиратимуться в головних принципах письменства, навчаться будувати сюжет та писати хороші оповідання. У кінці курсу кожен слухач збере свою збірку оповідань об'єднаних однією темою. Детальніше тут - koroche_pishi.tilda.ws.

Sustainability-марафон

Категорія: одноденний марафон

Старт: 31 січня

Вірстість: 500 грн

Де:"Освіторія"(вул. Івана Мазепи, 1)

Минулого року команда бізнес/медіа бюро ekonomika+ будувала івент на 17 цілях сталого розвитку і запрошувала спікерів ділитись кейсами через опис описання Глобальних цілей ООН, які ці кейси реалізують. Цього року вона вирішила подивитись на все, що відбувається у парадигмі sustainability-рішень через призму 5R. 31 січня спікери розкажуть про найпрогресивніше, що зробив їхній бізнес у 2018 році в контексті сталості. Деталі тут.

Читайте також: EQ Time: Пять лучших мероприятий Киева в уикенд 5-7 января

Щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!