Роботи українських фотографів можна придбати для підтримки підлітків із синдромом Дауна

Роботи українських фотографів можна придбати для підтримки підлітків із синдромом Дауна
Мистецтво заради спорту
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Організатори першої в Україні фотовиставки на скейтбордах DTF Agency та бренд Sprite проводять онлайн-аукціон, аби реалізувати особливий проект — створення молодіжної футбольної команди зі спортсменів із синдромом Дауна, та покрити витрати на перші кілька місяців тренувань. Лотами стали 24 світлин українських фотографів

Серед авторів — дует Synchrodogs, група Gorsad Kiev, Олексій Кондаков, Льоша Березовський, Олексій Гоц, Віталій Юрасов та Мішка Бочкарьов, які працюють із вуличною, арт- та фешн-фотографією. Подати свою ставку на унікальні роботи можна до 20 липня на сторінці don`t Take Fake у Facebook, а внести її у разі перемоги — на сайті Української Біржі Благодійності.

Гра у футбол корисна для дітей з особливостями розвитку з фізичної точки зору, адже покращує пам'ять і координацію, і водночас допомагає їм соціалізуватися у команді. У перспективі учасники клубу можуть увійти до Національної збірної України і взяти участь у Спеціальних Олімпійських Іграх, де футбол входить до п'ятірки найпопулярніших видів спорту. Цьогоріч саме українська жіноча команда привезла перемогу зі Спеціальної Олімпіади в Дубаї.

Спільна виставка DTF Agency та Sprite "Створений освіжати" відбулася у Києві в рамках серії pop-up-івентів напередодні першої конференції про бренди та креативність DTF Conference, яку організувала у червні команда агенції. Кожна світлина розповідає історію про те, що важливо проявляти себе справжніми і бути впевненими у своїй унікальності, не грати чужу роль, а жити тільки своїм життям.

Для поціновувачів фотографії цей аукціон — унікальна нагода придбати роботи авторів зі світовим ім'ям у незвичайному форматі. Вартість лотів стартує від 500 грн. Усі їх можна переглянути на сторінці у Facebook.

Читайте також: Українські школярі розказують, як сортувати сміття у серії роликів