ProSex: 5 інстаграм-блогерів про сексуальне життя, здоров'я та бодіпозитив

ProSex: 5 інстаграм-блогерів про сексуальне життя, здоров'я та бодіпозитив
На кого підписатись, щоб не встидатись

Тема сексу досі для багатьох залишається табуйованою. Про секс не те що зі сторонніми, а навіть з партнерами говорять далеко не всі. Відсутність потрібних знань та замовчування цієї теми явно не робить життя приємнішим, а стосунки міцнішими. Тому ми знайшли інстаграм-блогерів, в публікаціях яких можна знайти чимало цікавої та корисної інформації.  

masha_davay

Блог веде журналістка Маша Арзамасова. У якийсь момент дівчина усвідомила, що в її країні дуже низький рівень сексуальної освіти і вирішила хоч якось на це вплинути. "У моїх силах зібрати інформацію, структурувати її, написати якісний текст і дати можливість людям його прочитати. А далі вже справа кожного, що робити з отриманою інформацією. Можна пройти повз, я не наполягаю", — написала Арзамасова. У блозі розповідається про бодіпозитив, засоби контрацепції, секс-іграшки та стосунки.

Кількість підписників: 408 000

masha.smo

Тут теж можна знайти огляди секс-іграшок та чимало порад. Але все ж більшість публікацій авторки про стосунки, любов до свого тіла та жіноче здоров'я.

Кількість підписників: 162 000

nikonova.online

Авторка блогу Тетяна Ніконова з гумором розповідає про сексуальну освіту. В профілі вже є більше 1300 публікацій на різноманітні теми, але все про стосунки, секс та бодіпозитив.

Кількість підписників: 128 000

chesnok0va

Авторка секс-блогиня Марія Чеснокова пропагує сексуальну грамотність. Пише про полігамність, свінг-клуби, секс-іграшки, засоби гігієни, оргазм, нестандартні стосунки та багато іншого.

Кількість підписників: 61 100

masha.darmanskaya

Свого часу авторка занурилася в тему сексології, щоб навчитися отримувати задоволення. Потім два роки була головним редактором освітнього блогу про секс та іграшки для дорослих. Закінчила курс "Системи сексуальної терапії" і стала вирішувати секс-проблеми жінок у форматі коучингу. У блозі ділиться корисними порадами та власними роздумами.

Кількість підписників: 28 700  

Читайте також: Развеять: 10 мифов о сексе, в которые мы все еще верим

А щоб бути в курсі найцікавішого з ZZА! — підписуйтесь на наш Telegram!