Про що мова: 7 контекстів для слова "фаєрабенд"

Про що мова: 7 контекстів для слова "фаєрабенд"
Фаєрабенд - з німецької feierabend перекладається як "час закриття"

Фаєрабенд — розслаблений піднесений настрій з відчуттям задоволення після робочого дня, коли добре попрацював і заслужив відпочинок. Розповідаємо, як саме ви можете використовувати це слово у своїй лексиці.

Підлітку

Планування дня не лише дозволяє тобі максимально ефективно використовувати свій час, але й посмакувати фаєрабенд. Коли розумієш скільки всього ти встиг, і яким продуктивним був день, відчуваєш неймовірне задоволення.

Партнеру

Сьогодні був неймовірно важкий та насичений день. Проте в нагороду я отримала фаєрабенд. Дуже задоволена собою.

Колезі

Ми зробили маленький подвиг, встигли завершити проект навіть раніше, ніж планували. Ми таки заслужили на відпочинок й фаєрабенд.

Команді

Вітаю вас. Ми сьогодні провели дуже успішну презентацію й отримали навіть кращий результат, ніж очікували. Це заслуга кожного з вас, кожен добре попрацював, тож сподіваюся, що ви, як і я, відчуваєте фаєрабенд.

Під час наради

Перед нами досить непроста задача, але впевнений, вона нам під силу. І хоча робота буде досить напруженою, зате й фаєрабенд по завершенню буде неймовірним. До того ж всі отримають пристойну премію. 

Подрузі

Звісно, ремонт — це не найцікавіше заняття для короткої відпустки. Але, якщо чесно, то задоволення я отримала. Ти просто не уявляєш, який фаєрабенд відчуваєш, коли бачиш, як все, що ти хотіла, реалізувалося. Тим більше, якщо сама в цей час вся у фарбі й відчуваєш біль в кожному м'язі.

У компанії

Не знаю як ви, але я обожнюю дні, які завершуються з фаєрабендом. Мене це відчуття надихає та мотивує.

Читайте також: Про що мова: 7 контекстів для слова "фуді"