Економ-подорожі: 4 телеграм-канали і бот з бюджетними поїздками

Економ-подорожі: 4 телеграм-канали і бот з бюджетними поїздками
Знижки на авіаквитки та житло за кордоном
Забезпечте стрімке зростання та масштабування компанії у 2024-му! Отримайте алгоритм дій на Business Wisdom Summit.
10 квітня управлінці Арсенал Страхування, Uklon, TERWIN, Епіцентр та інших великих компаній поділяться перевіреними бізнес-рішеннями, які сприяють розвитку бізнесу під час війни.
Забронировать участие

Вже скоро травневі і дуже хочеться провести тривалі вихідні в подорожі, але щоб це не дуже вдарило по бюджету? При грамотному плануванні реально знайти досить економні варіанти. В нагоді стануть телеграм-канали та боти.

Lowcost UA

Всі знижки та акції від авіакомпаній та туристичних агенцій. До речі, тут є інформація і щодо перельотів Україною. Для прикладу: з Києва до Львова можна долетіти всього за 7,9 євро, а повернутися назад за 9,9 євро. Також вже є досить бюджетні варіанти для Великодня та травневих.

Підписники: 128 059

Подорожуй дешево

Тут теж можна знайти бюджетні перельоти, а також знижки на автобуси та потяги, різноманітні акції від турагентств. Канал слідкує за авіаперевезеннями і в курортні міста, і за рейсами до Європи чи США. Бонусом є поради від досвідчених мандрівників.

Підписники: 38 663

what the flight

Тут можна знайти недорогі авіаквитки, рекомендації щодо дешевих перельотів, підбірки авіаперельотів тощо. Більшість варіантів вкладаються в бюджет до 100 євро. Також можна знайти корисні поради та лайфхаки для туристів.

Підписників: 17 847

Європа за копійки

Це канал ведучої програми "Європа за копійки" на Новому каналі Марії Соболевої. Вона подорожує різними країнами, намагаючись витрачати на поїздки мінімум коштів. Тому на цьому каналі акцент зроблено не на знижках та акціях, а на лайфхаках як зекономити, спланувати поїздку та не потрапити в неприємну ситуацію.  

Підписників:  8801

Bussy_bot

А цей бот виручить всіх, хто панічно боїться літати. Він допоможе знайти бюджетний квиток на автобус у будь-який куточок. Для цього програма моніторить квитки у 214 перевізників з 3199 маршрутів.

Читайте також: Подешевле: 12 европейских городов с туристическим бюджетом меньше $40 в сутки

Быть в курсе самого интересного с ZZA! — можно, подписавшись наш Telegram!