До Києва із лекціями приїжджають агенти Lürzer’s Archive 

До Києва із лекціями приїжджають агенти Lürzer’s Archive 
Представники з найавторитетніших видань світу про рекламу, медіа та маркетинг розкажуть про світові тренди та суть комунікаційного дизайну

Якби рекламна індустрія світу мала обрати свій Vogue і Forbes — це був би Lürzer's Archive. Потрапити на сторінки видання для рекламіста — це наче вас у натовпі вхопив Девід Дроґа, потиснув руку, сказав, що ви молодець, і помчав далі, поки ви стоїте, не вірячи своєму щастю. На сторінках "Архіву" вже засвітилися українські роботи для Danone, Samsung, KLO, Silpo й P&G. Якщо ви також прагнете потрапити до цього списку — не пропустіть лекції інсайдерів у Києві 10 червня.

Ганс-Петер Альбрехт  (Hans-Peter Albrecht), Німеччина: Special Agent of Lürzer's Archive, Jury Member Cannes Lions, Board-Member ADC Germany, Founder "Creative Express" ADC of Europe

Шарлотт Буфлер  (Charlotte Bufler), Німеччина: Special Agent of Lürzer's Archive, Rocket of The Wunderwaffe agency, Special guest of ADC, ADCoE, Forward, TDLX, etc.

У програмі дві лекції:

Лекція 1.  Lürzer's Archive Preview Show , 60 хв.

Зазирнемо в ще не надрукований свіжий номер "Архіву", поговоримо про принципи створення всесвітньо відомих кейсів, світові тренди й актуальні теми.

Лекція 2.  The Mental Red Button , 60 хв.

Поговоримо про суть комунікаційного дизайну, різницю між прохідними та геніальними кампаніями, про емоцію продукту та ідеї. Що чіпляє людей та як залучити аудиторію.

Розклад:

18:00 — відкриваємо двері;

18:30 — лекція Lürzer's Archive Preview;

19:30 — перерва;

20:00 — лекція The Mental Red Button.

Більше інформації про event.

Вартість квитків: Early   birds : перші 50 квитків — 1350 грн;

in  1  pack   — 2700 грн.

Придбати квитки можна 3 способами: 

  1. На сайті concert.ua
  2. Готівкою або через термінал в Fedoriv Hub

Місце проведення:  Fedoriv Hub

вулиця Велика Васильківська, 5

Мова заходу:  англійська

Читайте також: EQ Time: Пять лучших мероприятий Киева в уикенд 8-9 июня